Kuuluin niihin 40 onnelliseen, jotka pääsivät viettämään Neuleretriittiä 25.-27.9. Päivölään. Aivan mieletön viikonloppu, josta toipumiseen onkin sitten mennyt koko viikko retriittiflunssan iskettyä. Oma kamera unohtui lähtöhötäkässä kotiin, joten omia kuvia ei paikanpäältä ole. Lotalla on ihana reportaasi viikonlopusta.

Viikonlopun aikana tuli kehrättyä, neulottua, höpötettyä, käytyä Toikan myymälässä, ostettua lankaa ja härpäkkeitä, lankalotottua, leikittyä nimileikkiä, syötyä hyvin ja vietettyä aikaa tuttujen ja uusien tuttavuuksien kanssa.

Ensin kehräsin 50g Hahtuvaista, jotta sain tehtyä Aurani valmiiksi. Aura söi loppujen lopuksi 208g Novitan hahtuvaista. Toista kaaviota toistin vain 4 kertaa ja reunakaaviosta tein vain puolet. Mittaa huiville tuli kuitenkin sopivasti, yläreuna 202cm ja niskasta alas 81cm.

Viikonlopun aikana sain myös kehrättyä Spinspirationin kuituklubin ensimmäisen paketin. Klubin aiheena on taivas ja ensimmäisen paketin nimi on Åska, ukkonen. Tilasin klubipaketit tuplana, joten sain 2 topsia yhden sijasta.
Åska on merinoa ja sitä on yhteensä 204g. Kehräsin molemmat topsit omina säikeinään ja kertasin ne sitten yhteen.
Kamerani ei suostunut toistamaan langan värejä lähellekään oikein. Hannalta löytyy totuudenmukaisempi kuva topsista ja ohuenohut lanka.

Omista langoistani en päässyt eroon, mutta nämä kaikki kotiutuivat mukanani retriitistä:
Puffalankaa Äiti-puffalta,
Miinan Möttösiä eli luonnonvärjättyä villalankaa,
Casbah -vyyhti, pikkupuikot ja silmuccamerkkejä Titityystä,
Natasha -alpakkalankaa Toikalta,
Hjerte Boucle lahjoituslaatikosta,
Putkista Toikalta;
Haapsalu sall ennakkotilattuna Olebrummilta
ja Color in spinning.


KIITOS!! Lotta ja Samma ihanasta viikonlopusta!
Seuraavaa retriittiä odotellessa... :D