Koska äitini sukista jäi lankaa yli, ajattelin tehdä niistä itsellenikin kotisukat. Mallina on Sateenkaarisukat, joiden kuvio ei näköjään oikein erotu tuossa kuvassa. Lankaa oli kuitenkin jäljellä niin vähän, että se riitti vain vajaaseen sukkaan, joten kävin ostamassa lisää lankaa. Eli se siitä lankamäärän vähentämisestä. Nyt tuotakin lankaa on jäljellä enemmän kuin äitini sukkien jälkeen.

829458.jpg

Eilen käväisin Tarjoustalossa, josta mukaani tarttui 4 kerää Samos Lollipoppia. Aloitin tekemään siitä ensin Marsun lierikkää, mutta siitä tuli aivan liian suuri, joten se meni purkuun. Sitten sain uuden idean tehdä langasta Raisan blogista löytämäni Bambubolero, joka on jo siis puikoilla. Kolmatta kerää Samosta aloittaessani tajusin, että lankani ei näytä riitävän. Koska lanka oli alennuksessa ja sen saaminen myöhemmin tuntuu epävarmalta, täytyi minun rynnätä tänään uudestaan Tarjoustaloon ostamaan lisää lankaa. Ja nämä sitten lähtivät sieltä mukaani.

829460.jpg

Nyt on varmasti tarpeeksi lankaa boleroon ja jospa lopuista tekisi sitten sen lierikänkin. Ja tuo Tango Fani hyppäsi mukaan, vaikka sen varalle ei ole vielä mitään suunnitelmia.

Ostin myös nyöristä tehdyn verhon parvekkeen oveen. Jospa se pitäisi yöperhoset ja muut ötökät ulkopuolella. Ovea on kuitenkin pakko pitää auki, ettei lämpötila sisällä nousisi saunalukemiin. Nyöreihin solmin koristeeksi tähtiä, eipähän näytä niin tylsältä. Lisään kuvan verhosta huomenna, koska näin pimeässä ei saa järkevää kuvaa mustasta verhosta...

844407.jpg

Edit: Tässä siis jo jokin aika sitten lupailemani kuva siitä nyöriverhosta. Verhossa on siis pieniä läpinäkyviä tähtiä, mutta ne eivät erotu kuvassa kovin hyvin. Taustana olohuoneen punainen ikkunaverho.